ÚTBURKOLAT-JAVÍTÁS A MŰVHÁZ MÖGÖTT

Nem siették el, de végre megcsinálják! Remélhetően most már jól, jóra javítják az Ipolyi Közművelődési Központ mögötti úttest térkőburkolását.

Már közel másfél éve és azóta is többen jelezték a Polgármesteri Hivatalnak a Művháztól is, én is, más is, hogy az épület mögötti parkolóba, de egyben a Szemere utca házaihoz is bevezető út elején igencsak gyatra a térkőburkolat. A járművek a súlyukkal, mozgásukkal egyszerűen szétzilálták a köveket: az egyik le-, a másik felnyomódott, a fugarésből kiverődött a tömítőanyag, a kövek mocorogtak a kerekek alatt.

Javítgatták többször is, nem különösebb eredménnyel. Most nekifutottak megint a problémás néhány négyzetméteren az újbóli térkő-lerakásnak. Muszáj lenne végre strapabíróra és egyenletesre megcsinálni, mert ha elkezdődik a Pepco-üzlet építése, akkor bizony lesz itt teherforgalom jócskán, és később a bolt parkolójához is itt lesz behajtás. Lehet, hogy ezért is kezdődött a mostani munkálat?

Azt viszont már hiába említjük fel, hogy a térkő nem feltétlenül a legalkalmasabb burkolóanyag egy erős gépjárműforgalommal terhelt útra. Ez van...

Sebők Emília

A fotó a szerző felvétele.