SZINTE HIHETETLEN: A GÉPKOCSIVEZETŐ CSAK KÖNNYEBBEN SÉRÜLT!

A városunkban történt tegnapi balesetben érintett gépkocsivezető szerencsére csak könnyű sérülést szenvedett!

Valószínűleg a kijárási korlátozásoknak köszönhető kisebb forgalom miatt Szolnok megyében az elmúlt 24 órában csak egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, és ez városunkban volt:

A megyei Rendőr-Főkapitányság közleménye szerint: Egy zagyvarékasi lakos közlekedett személygépkocsival Törökszentmiklós belterületén 2020. március 29-én 11 óra 30 perc körül, amikor elveszítette uralmát gépjárműve vezetése felett, letért az útról és egy villanyoszlopnak, majd egy újságosbódénak csapódott. Az ütközés következtében a villanyoszlopról leszakadó betondarabok egy másik gépkocsit is megrongáltak. A 23 éves sofőr a baleset során - az elsődleges orvosi vélemény szerint - nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Mivel a baleset következtében a villanypózna kitört, az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek. Ezért a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók a balesetet szenvedett járművet áramtalanították, sofőrjét pedig feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól kapott tájékoztatás szerint tehát a gépkocsivezetőt a Törökszentmiklósi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai - feszítővas alkalmazásával - szabadították ki a súlyosan sérült autó roncsai közül, és ők adták át a mentőszolgálatnak. 

A baleset körülményeit a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Sebők Emília


Az indítókép a szerző felvétele.