KÉT JELÖLT VAN AZ IDŐKÖZI VÁLASZTÁSRA

Lejárt a határidő, 2019. december 16-án 16 óráig két helyi önkormányzati képviselőjelölt nyilvántartásba vétele iránt érkezett kérelem az 1. számú egyéni választókerületben januárban megtartandó időközi választásra.

A Törökszentmiklósi Helyi Választási Bizottság (HVB) ma, 2019. dec. 16-án megtartott ülésén hozott határozataival az 1. számú egyéni választókerületben az Otthonunk Szentmiklós Egyesület jelöltjeként Mészáros Zoltánnét, a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt közös jelöltjeként dr. Pataky Tibort vette nyilvántartásba.

A választókerületben a helyi önkormányzati képviselői jelöléshez legalább 21 érvényes ajánlás szükséges, amelyet nyilván bőven túlteljesítettek a jelöltek, hiszen mindketten 50 darab ajánlóívet adtak le a Törökszentmiklósi Helyi Választási Iroda részére.

A Választási Bizottság - sorsolás eredményeként - arról is határozott, hogy az 1. számú egyéni választókerület 2020. január 19-én tartandó időközi választásán a szavazólapon milyen sorrenden szerepeljenek a jelöltek. Ezek szerint:

Sebők Emília