INDULHAT VÉGRE AZ M4-ES HOZZÁNK!

Kivirágzó közlekedési jövő: Immár valóban reménykeltően válaszolta meg tegnapi kérdéseinket a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) kommunikációs igazgatója, Hideg András azzal kapcsolatban, hogy a megkötött szerződések nyomán mikor indulhat meg végre felénk Abonytól az M4-es gyorsforgalmi út építése:

"Az M4 Abony-Törökszentmiklós közötti szakasz megvalósítása új Tisza-híd építésével elnevezésű projekt esetében a Támogatási Szerződés-módosítás megtörtént. A forrás rendelkezésre áll. A szerződés hamarosan hatályba lép. A kivitelezéshez rendelkezésre álló 30 hónapot 2019. július 1-től számítjuk majd. A munkák már idén nyáron megkezdődnek tereprendezési feladatok elvégzésével, de a látványosabb munkavégzés jövőre várható."

Hurrá! Végre! Csak azt a régi projekt-táblát tudnánk felejteni, amelyen ott, nem messze a kukoricafeldolgozótól még az Orbán-Simicska szakítás után is az volt olvasható, hogy a kivitelezés befejezési határideje: 2016. szeptember 30. De ne legyünk "ünnep"-rontóak: 2021 végére lehet a szalagátvágó ollókat élesíteni!

Sebők Emília

Az indító fotó a szerző felvétele.


A téma előző megjelenése: MEGVANNAK A SZERZŐDÉSEK AZ M4-ESRE! DE...!