IDEIGLENES KÖRFORGALOM

A különösen veszélyes, az évek során több súlyos, sőt halálos baleset helyszíneként hírhedtté vált kereszteződésben, ahol a Törökszentmiklós-Tiszapüspöki és a 4-es elkerülő út találkozik, most ideiglenes körforgalmi csomópontot alakítottak ki. És ahogy ma ott álltunk, és néztük: MŰKÖDIK!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatósága nemrégiben tette közzé, hogy az M4-es gyorsforgalmi út Abony-Törökszentmiklós közötti szakaszának építéséhez kapcsolódóan a 4-es számú elsőrendű főút Törökszentmiklós és Tiszapüspöki közigazgatási területén 2020 áprilisától út- és hídépítési munkálatok kezdődnek. A munkálatok során a 4. számú főút több szakaszán ideiglenes jelleggel a közúti forgalom korlátozására kell számítani. A kivitelezési munkálatokat a Duna Aszfalt Út- és Mélyépítő Kft. végzi.

A munkálatok miatt a meglévő csomópont területén ideiglenes jelleggel körforgalmú csomópontot alakítottak ki. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett a munkavégzéseket elkorlátozó táblák hívják fel a közlekedők figyelmét.

Sebők Emília


További képek: Fotógaléria