BEKÖSZÖNTŐ

BEKÖSZÖNTŐ

Törökszentmiklóson születtem, jó régen. Ide jártam haza a szüleimhez, amíg éltek. Nyugdíjasként ide jöttem haza, hogy ott éljek, ahol megszülettem. Törökszentmiklósi vagyok! Ezért is választottam honlapom címének, hogy: www.torokszentmiklosi.hu

Szeretném az itt lakóknak, az innen elszármazottaknak és a városunk iránt érdeklődőknek megmutatni magunkat, örömeinket és gondjainkat, kicsit a múltunkat is és főként a jelenünket. Ennek érdekében kihelyeztem ide mindazon írásaimat, amelyeket az elmúlt két évben közzétettem, és úgy vélem, továbbra sem érdektelenek.

Nagyon remélem, hogy miként eddig is, tájékozódó és tájékoztatási igyekezetemben lesznek társaim, segítőim. És hogy az olvasók is segítenek abban, minél jobban szolgálhassa ez a honlap szűkebb hazájuk, városunk iránti érdeklődésüket és a nem itt élők, nem is idevalósiak, de Törökszentmiklósra kíváncsiak informálódását.

És hogy milyen tudás, tapasztalás alapján gondolom ezt tenni? A Közgazdasági Egyetemen végeztem, ott doktoráltam. Egy évtizeden át a Figyelő gazdasági hetilap újságírója voltam, a pénzügyi rovat vezetője. Majd ugyancsak 10 évig az "asztal" másik odalán, egy orosz (Gazprom) tulajdonú bank sajtó-reklámfőnökeként dolgoztam. 

Sebők Emília

újságíró

2019. április 2-án