A CSATORNAFEDELEK ÉS MI

Bár mi úgy tapasztaljuk, hogy jócskán van probléma a városban az úttesten lévő és nem egyszer balesetveszélyessé váló csatornafedelekkel, a cég szerint...

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. (TRV) válaszlevelében a legutóbbi probléma, a repülő csatornafedél kapcsán, azt írja, nem jellemző, hogy balesetveszélyes fedlapok nehezítenék a közlekedést a városban. Ez csak kirívó esetben fordul elő, melyet a társaság munkatársai a lehető legrövidebb időn belül kijavítanak, a mozgó fedeleket stabillá, biztonságossá teszik.

Sajnos előfordul azonban az is, hogy a fedelek eltűnnek, illetve azokat eltulajdonítják. Amint ez társaság tudomására jut, lehetőség szerint azonnal pótolják, s ezzel egy időben megtesszik a szükséges feljelentést a hatóság felé. Az új, korszerű fedlapok már lopástól védett, csuklós kivitelűek, felhajtható zsanérosak - írják. - Kérdés, hogy akkor az általam bejelentett esetben, a Hársfás utcában miért a gányolásos hegesztés technológiáját választották?

Törökszentmiklóson összesen 2110 darab tisztítóakna és tisztítónyílás található, melyek mélysége egy és négy méter között változik a kivitelezéstől és a geodéziai adottságoktól függően. - Fedél nélkül maradva vagy elmozdult fedéllel  elég veszélyesé válhatnak.

Ezért kérik a lakosság szíves segítségét abban, hogy amennyiben konkrét aknafedéllel kapcsolatban észrevételük van, azt mielőbb jelezzék a TRV Zrt.-nek.

Ügyfélszolgálat: Törökszentmiklós, Táncsics Mihály út 42/A

Ingyenesen hívható telefonszám: 06-80-205-157

Sebők Emília

Az indítókép a szerző felvétele.


A téma előző tárgyalása: REPÜLŐ CSATORNAFEDÉL