Látjuk, hogy az alapozással megkezdődtek a Pepco üzlet építési munkálatai a Kossuth út 154. alatti telken. De ha nemcsak az üzlet megnyitására várva nézelődünk, az alaposabban szemlélődő érdekes jelenségeket is megfigyelhet itt.

Két hét munka, elszánt, de időnként elkeserítő próbálkozás sokáig a hiba megtalálására, majd elhárítására. DE sikerült! Ma délután újranyitották a termálkút szivattyúit, és a termálvízzel mosatták a vezetékeket. A szakemberek megítélése szerint eddig megfelelőek az üzemi paraméterek. Így ha holnap sikerül bejutniuk minden fogyasztóhoz, a...

Pár napja elkezdődtek városunkban a Pepco üzlet épületének alapozási munkálatai a Kossuth út 154. alatti telken. Nagy érdeklődés van a beruházás és várakozás a nyitás iránt.

Múlt hét elején jelent meg a Facebook Törökszentmiklós Város oldalon, hogy a termálfűtés-rendszer meghibásodása miatt az EGYMI épületében a hiba kijavításáig nem lesz fűtés. A betegek és az ellátók öltözzenek melegen!

Gondozási napló visszamenőleges kitöltéséről és annak megtagadásáról, leltár nélküli átadás-átvételről is szóltak a KSZSZK-ügy 2019. nov. 12-ei tárgyalási napjának első felében elhangzott, de esetenként meglepő mód igencsak bizonytalan és a rendőrségi kihallgatáson mondottakkal nem egyszer ellentétes tanúvallomások.

Boldog István munkamódszereivel, eszközeivel egyre több településen nem tudnak tovább azonosulni a választókörzetében. - jelentette ki ma Csányi Tamás képviselő a parlamentben.

Nem olyan rég írtunk szerzőtársammal, Szekeres Barnabással a Kálvária kegytemplom szomorú állapotjáról és ehhez kapcsolódóan arról, hogy az épület helyrehozatalára meghirdetett adománygyűjtésről, az összegyűlt pénz sorsáról mit sem sikerült megtudni.

A Helyi Választási Bizottság ma délutáni ülésén döntött arról, hogy az 1. számú egyéni választókerületben - a szavazategyenlőség miatti eredménytelenség okán szükségessé vált - időközi helyi önkormányzati képviselői választás 2020. január 19-én, vasárnap lesz megtartva.

Az önkormányzati választások kampányidőszakában az újrázni kívánó polgármesterhez intézett számos kérdés egyike volt a Vegytek-telephely fejlesztése kontra ETNA-csarnok felvetés.