Időközi egyéni választókerületi képviselőválasztás volt ma városunkban: az 1. számú körzet két jelöltje mérkőzött meg, és voksolásukkal Mészáros Zoltánné Dancza Anikót, az Otthonunk Szentmiklós Egyesület (OSZE) jelöltjét tartották - kifejezetten nagy szavazatkülönbséggel - többen alkalmasnak a képviseletünkre.

Ötletes, elegáns, újszerű és városunkat jól jellemző. - Ezek a jelzők hangzottak el ma leggyakrabban az ünnepélyes díjátadón a Városháza dísztermében, ahol bemutatták a "Törökszentmiklós 300" logópályázat eredményeként megtervezett végleges logót. Azt a grafikát, amely majd végigkíséri városunk újratelepítése 300 éves évfordulójának megünneplését a...

A Budai Központi Kerületi Bíróság 2019. november 29-én egy hónapra elrendelte F. P. - azóta országosan is széles körben tudottan: Fehér Petra, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés tagja és a Törökszentmiklós Városi Önkormányzat fideszes képviselője - folyamatban lévő büntetőügyben gyanúsítottként való letartóztatását. Az egy hónap most járt le,...

Lejárt a határidő, 2019. december 16-án 16 óráig két helyi önkormányzati képviselőjelölt nyilvántartásba vétele iránt érkezett kérelem az 1. számú egyéni választókerületben januárban megtartandó időközi választásra.

2019. dec. 8. - Ma délelőtt, a 10 órai szentmise után tették le esküjüket a katolikus nagytemplomban a törökszentmiklósi katolikus egyháztanács újonnan megválasztott tagjai.

Rádiókészüléken sajnos a város több részén nem vagy csak alig lehet fogni a Rádió Törökszentmiklós adásait. De a neten kifejezetten jól szól. Egy hamarosan kiírásra kerülő pályázaton azonban újra lehetne próbálkozni a régi frekvencia visszaszerzésével.

Bűncselekmény, büntetőügy, letartóztatás...ezek a szavak jellemzik a hivatalos, törvényszéki tájékoztatást városunk egyik, fideszes önkormányzati képviselőjét illetően!

Az eredeti terv szerint 2018. december 18-ig kellett volna elkészülni a pályázati pénzből finanszírozott iskolaépületet fejlesztő projektnek. Ehhez képest 2019 végén még csak műszaki ellenőrt találtak, kivitelezőt nem! Magyarázat persze korábban is volt, most is van...

Amint az várható volt, az önkormányzati képviselő-testület soros (2019. nov. 28-án megtartott) ülésén sem szavazták meg alpolgármesternek Révi Attilát a fideszes oldalon. A bizottságok külső tagjai viszont letehették esküjüket.

Sok minden múlhat az 1. számú egyéni választókerületben 2020. január 19-én, vasárnap tartandó önkormányzati képviselőválasztás eredményén. Leginkább most az, hogy meglesz-e Markót Imre polgármester csapatának minősített többsége a képviselő-testületben.