Bűncselekmény, büntetőügy, letartóztatás...ezek a szavak jellemzik a hivatalos, törvényszéki tájékoztatást városunk egyik, fideszes önkormányzati képviselőjét illetően!

Az eredeti terv szerint 2018. december 18-ig kellett volna elkészülni a pályázati pénzből finanszírozott iskolaépületet fejlesztő projektnek. Ehhez képest 2019 végén még csak műszaki ellenőrt találtak, kivitelezőt nem! Magyarázat persze korábban is volt, most is van...

Amint az várható volt, az önkormányzati képviselő-testület soros (2019. nov. 28-án megtartott) ülésén sem szavazták meg alpolgármesternek Révi Attilát a fideszes oldalon. A bizottságok külső tagjai viszont letehették esküjüket.

Sok minden múlhat az 1. számú egyéni választókerületben 2020. január 19-én, vasárnap tartandó önkormányzati képviselőválasztás eredményén. Leginkább most az, hogy meglesz-e Markót Imre polgármester csapatának minősített többsége a képviselő-testületben.

Látjuk, hogy az alapozással megkezdődtek a Pepco üzlet építési munkálatai a Kossuth út 154. alatti telken. De ha nemcsak az üzlet megnyitására várva nézelődünk, az alaposabban szemlélődő érdekes jelenségeket is megfigyelhet itt.

Két hét munka, elszánt, de időnként elkeserítő próbálkozás sokáig a hiba megtalálására, majd elhárítására. DE sikerült! Ma délután újranyitották a termálkút szivattyúit, és a termálvízzel mosatták a vezetékeket. A szakemberek megítélése szerint eddig megfelelőek az üzemi paraméterek. Így ha holnap sikerül bejutniuk minden fogyasztóhoz, a...

Pár napja elkezdődtek városunkban a Pepco üzlet épületének alapozási munkálatai a Kossuth út 154. alatti telken. Nagy érdeklődés van a beruházás és várakozás a nyitás iránt.

Múlt hét elején jelent meg a Facebook Törökszentmiklós Város oldalon, hogy a termálfűtés-rendszer meghibásodása miatt az EGYMI épületében a hiba kijavításáig nem lesz fűtés. A betegek és az ellátók öltözzenek melegen!

Gondozási napló visszamenőleges kitöltéséről és annak megtagadásáról, leltár nélküli átadás-átvételről is szóltak a KSZSZK-ügy 2019. nov. 12-ei tárgyalási napjának első felében elhangzott, de esetenként meglepő mód igencsak bizonytalan és a rendőrségi kihallgatáson mondottakkal nem egyszer ellentétes tanúvallomások.